Karácsony Gergely ne nézze hülyének az embereket!

Fővárosi Közgyűlés

Wintermantel Zsolt: ne nézze hülyének az embereket, mondja el az igazat Karácsony Gergely a 99 Mozgalmának támogatásáról

Mondja el az igazat Karácsony Gergely az általa alapított 99 Mozgalom félmilliárdos támogatásáról, és ne nézze hülyének az embereket – szólította fel a főpolgármestert Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi Közgyűlésben.

Wintermantel Zsolt napirend előtti felszólalásában arra kérte Karácsony Gergelyt, ne nézze hülyének a budapestieket, a magyar választókat és a közgyűlés tagjait, hiszen biztos benne, hogy a főpolgármester sem hiszi el amit mond, miszerint félmilliárd forint mikroadományokból gyűlt össze. A mikroadomány sztorit élő ember nem veszi be – mondta a kormánypárti politikus.
Wintermantel Zsolt hangsúlyozta: Karácsony Gergelynek illene őszintén válaszolnia. Nem lenne egyszerűbb tisztességesen bevallani, hogy Soros György és a magyarországi belpolitikába külföldről beavatkozni kívánó erők pénzét használták a választások során – vetette fel a frakcióvezető.