Elsa Pataky – Hollywood csillaga

Elsa Pataky magyar felmenőkkel rendelkező spanyol színésznő, akit már megérintett Hollywood fényes csillaga. Láthattuk már a Halálosabb Iramban, az Ötödik sebességben, és  ebben az évben,  a Wine of Summer film főszerepében láthatjuk alakítását újra a mozikban.

Elsa erdélyi – magyar származású édesanyja után vette fel a Pataky nevet. A rendkívül szép színésznő már szerte a világon szex szimbólumként törte és töri össze a férfiszíveket. Egy emlékezetes időszakában Adrian Brody szerelme volt, a szép és kiváló testi adottságokkal rendelkező színésznő. Az elmúlt évben férjhez ment Chris Hemsworth, ausztrál színészhez, aki hét évvel fiatalabb nála.

Színészi pályája előtt, tanulmányait az Universidad de San Pablo-n végezte, mint újságíró. Ezt követően tagja lett egy madridi színtársulatnak, a Teatro Cámara de Ángel Gutiérrez-nek. Az iskolát azonban nem fejezte be, mivel elvállalta élete első filmsorozatát.  A film sikere felpörgette és erőt adott a fiatal színésznőnek, hogy 2000-ben eljátssza élete első filmjét, az El Arte de morir-t. Még ebben az évben ugyancsak láthattuk a Kardok királynője című filmben is, ahol Senora Vera Hidalgo-t alakította, óriási sikerrel.

Az igazi ismertséget azonban a Di Di Hollywood című filmje hozta meg számára, amelyben sokszor felfedi csodálatos meztelen szépségét. A sok meztelen jelenet, ami a filmben látható, nemcsak a férfiak rajongását váltotta ki a vásznon, hanem a nők is elismerően szólnak a színésznő tökéletes alakjáról, szépségéről.

Elsa lába előtt hevernek a filmesek, fotósok, de ugyanakkor a rajongóira is tud hatni csodálatos és ellenállhatatlan mosolyával. Édesanyja mindenben segíti. A magyarszármazású színésznő meg is, tesz mindent azért, hogy megőrizz vonalait, és a kamerák tüzében tündököljön.

A tökéletes alakját, hogy megőrizze, sok zöldséget és gyümölcsöt eszik. Szereti a teljes értékű a bio – gabonaféléket, leveseket. Kedvencei közé tartoznak a tengeri algák és halfélék. A kiváló színésznő már számtalan ajánlatot kapott különböző férfimagazinoktól, hogy fedje fel bájait, mutassa meg a világnak csodálatos testét. Ezt a közelmúltban meg is tette és egy magazinban megmutatta fedetlen testét, rajongói, csodálói nem kisörömére.

Elsa Pataky Madridban született 1976. július 18-án José Francisco Lafuente spanyol biokémikus és Cristina Pataky Medianu erdélyi – magyar származású újságíró gyermekeként.

Tamás István