ÁTADTÁK A VÁRADY BÉLA SPORTKÖZPONTOT, GYŐZÖTT A VASAS

„Nagy érdeklődés mellett végre ünnepélyes keretek között is átadásra került az elmúlt év során felújított Várady Béla Sportközpont! A széppé varázsolt létesítmény átadása során a leginkább várt esemény a Putnok FC és a Vasas FC barátságos mérkőzése volt, ami elsősorban a sportközpontunk névadójának emléke előtt volt hivatott tisztelegni.”  olvasható a Putnok Fc honlapján

Az első nyári felkészülési mérkőzésen 8-2-re nyert a Putnok ellen a Várady Béla Sportközpont avatóján a Vasas.

A vasasfc.hu tudósítója szerint a fővárosiaknál ezúttal több jelenlegi, illetve volt Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia-játékos is szerepelt. Elég hamar már a 8. percben előnybe került a Vasas Murka góljával. A félidőre már négygólos előnnyel vonulhattak a Vasas játékosok az öltözőbe. A második félidőben több helyen változtattak a vendégek, az akadémisták is  lehetőséget kaptak, és jöhetett a többi gól. A putnokiak 0-6-nál szépítettek, végül 8-2-es Vasas-kiütéssel zárult a jó hangulatú mérkőzés.

A gólszerzők: Zimányi, Tóth Sz. ill. Murka (2), Ádám, Gaál (3), Barczi, Kovács D.

„Nagy köszönet a Vasas vezetőségének és játékosainak, hogy eljöttek, megtiszteltek minket putnokiakat azzal, hogy idelátogatták és másodjára is vállalták a stadionavató mérkőzést, írják a Putnok Fc honlapján.

Szerző: Jó mérkőzés volt, nagy Vasas fölénnyel. Számomra külön élmény volt, hogy Putnokiként és Vasas drukkerként végig nézhettem ezt meccset Várady Béla testvérével, Mártával.