Egységben az erő!

Fotó: Farkas Attila

Az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. És a Magyar Vöröskereszt Borsod Abaúj Zemplén megyei szervezete, együttműködési megállapodással koronázta meg, évek óta tartó, közös munkájukat. A megállapodás értelmében a rendszeres társasági véradást, adománygyűjtést és egyéb támogatói akciókat kívánják tovább folytatni a jövőben, kibővítve további közös tevékenységekkel.

Az ünnepélyes szerződéskötést követően az ÉRV vezérigazgatója Lőrinc Zoltán, a társaság nevében egy hatalmas adománycsomagot adott át a Vöröskeresztnek. A több száz ruhát, játékot, könyveket és egyéb hasznos holmit, a társulás dolgozói hónapokon keresztül gyűjtötték össze a rászorulóknak.

Az esemény második állomásán a társaság munkatársai véradáson vettek részt. Grubert Roland a Magyar Vöröskereszt megyei igazgatója külön kiemelve beszélt arról, mennyire fontos az, hogy íly módon támogassák és ösztönözzék a munkáltatók a dolgozóikat a véradásra.

Az ÉRV Zrt. Társasági szinten már több, mint 10 éve adományoz vért, szervezett módon. Ennek lebonyolítására pedig állandó, szakmabeli embert alkalmaz, aki egyéb egészségügyi ellátások mellett, a véradást is megfelelő módon tudja levezényelni

A Magyar Vöröskereszt munkáját mi is segíthetjük. Adományozással, önkéntességgel, véradással vagy saját márkás termékeik vásárlásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy megszorult embertársaink életét jobbá tegyük.

Adományvonal: 1359

Adószám: 19002093-2-41

voroskereszt.hu

Filep Dávid