MenczerTamás kommunikációs igazgató tartott Ózdon fórumot a Digitális Erőműben

Menczer Tamás országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója és Magyar Ánges Zsófia  az európai parlamenti képviselőjelölt asszony érkezett ma Ózd városába, hogy egy fórum keretében beszélgethessenek az ózdiakkal a közelgő választások tétjéről.
Menczer Tamás és Csuzda Gábor
A háború csak halált, pusztítást és szenvedést hoz, ezért nem szeretnénk még több katonát, még több fegyvert, még több áldozatot látni közvetlen szomszédságunkban. Világosan látszik, hogy az emberek békét akarnak, Magyarországon és Európában egyaránt. Így vagyunk ezzel mi is, itt Ózdon és Ózd térségében, mondta Dr. Csuzda Gábor polgármester jelölt.
A fórum résztvevői
Azt szeretnénk elérni, hogy az európai vezetők minden erejüket és elszántságukat a béketárgyalások megkezdésére fordítsák, hogy végre véget érhessen az értelmetlen öldöklés. Ahhoz azonban, hogy ezt elérhessük, erős felhatalmazásra van szükség mind a hazai, mind az európai politikai színtéren. Éppen ezért arra kérek mindenkit, aki a háború helyett a békét óhajtja kontinensünkön, hogy június 9-én szavazatával támogassa a FIDESZ-KDNP listáját és jelöltjeit, zárta a fórumot Menczer Tamás a FIDESZ-KDNP kommunikációs igazgatója és Magyar Ágnes Zsófia, a FIDESZ-KDNP EP képviselője.
Dr.Csuzda Gábor Ózd polgármester  jelöltje – Tamás Barnabás Putnok Polgármestere – jelöltje
A rendezvényen Riz Gábor országgyűlési képviselő, miniszteri biztos és Dr. Csuzda Gábor polgámester jelölt is arra kérte a jelenlévőket, hogy szavazzanak a FIDESZ-KDNP jelöltjeire.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük