Kazincbarcika: bemutatkoztak a Fidesz-KDNP jelöltek

(Balról – jobbra.) Rácz-Tóth Kata, Pogány István, Terebesi Mariann, Negrutz Ágoston, Károly-Madarász Erika, Rézmüves József, Knopp Richárd, Kaló Attila, Kondorné Sz.Ágnes, Tyukodi Judit, Szeifert Lajos

Kazincbarcikán a Fidesz-KDNP  szervezete bemutatta képviselőjelöltjeit. A Knopp Richárd a Fidesz polgármesterjelöltje történelemtanár és közgazdász végzettségű jelölt, hatékony kampányt és jó választási eredményeket vár.

Kondorné Sz.Ágnes, a helyi csoport elnöke a sajómente.hu hírportálnak elmondta, egy teljesen új összetételű, hiteles helyi emberekből álló jelöltekkel próbálnak minél több önkormányzati posztot, beleértve a polgármesteri tisztséget is megszerezni az október 13-i voksoláson.
– A Fidesz-KDNP kazincbarcikai csoportja méltóságteljes, tisztességes, sportszerű, kulturált kampányt szeretne folytatni az elkövetkező ötven napban, és erre buzdítunk a választásban minden résztvevő szervezetet, jelöltet – összegez a csoportelnök.

Knopp Richárd polgármesterjelölt egyik legfőbb célja, hogy az elöregedő Kazincbarcika újra a fiatalok városa legyen, és ehhez minden feltételt megteremtenének.
Olyan hiteles helyi embereket választott meg szervezetünk, akik lokálpatriótaként eredményesen képviselhetik minden barcikai lakos érdekét.

A Fidesz-KDNP kazincbarcikai jelöltjei:

Polgármesterjelölt: Knopp Richárd

1-es körzet: Kondorné Sz. Ágnes
2-es körzet: Rácz-Tóth Katalin
3-as körzet: Rézmüves József
4-es körzet: Szeifert Lajos
5-ös körzet: Kaló Attila
6-os körzet: Pogány István
7-es körzet: Tyukodi Judit
8-as körzet: Károly-Madarász Erika
9-as körzet: Negrutz Ágoston
10-es körzet: Terebesi Mariann

Forrás: sajómente.hu