Művészportré Vadnai Virággal – fest, rajzol és horgol

Vadnai Virág

A fiatal tehetség gyerekkorától szeret rajzolni festeni.

Tanulmányait a putnoki Péczeli József Általános és Alapfokú Művészeti Iskolában kezdte, majd ezt követően a kazincbarcikai Szalézi Szent Ferenc gimnáziumban érettségizett.

Jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi kar hallgatója, Igazgatási és Szociológia szakon. Tervei közt szerepel, egy mester képzésen, a kriminológia szak elvégzése.

Rajzol, fest és horgol

Kedvenc műfaja a portréfestés, rajzolás,de emellett az állatfigurák horgolása is a kellemes időtöltéséhez tartozik.   A természet csodái is közel állnak hozzá, a színek szerelmese, ezért szívesen fest tájképet és csendéleteket. Mind a négy évszakban megtalálja azt a szépséget, amit szívesen megfest, vagy lerajzol, de mégis a Tavasz és az Ősz amit nagyon szeret.

A kihívások motiválják, mert elmondása szerint szeret másoknak örömet szerezni. Festőtáborokban, valamint versenyeken az önképzés céljának elősegítéséért méretteti meg magát, de a rivalizálás, versengés távol áll tőle.

A művészetét hobbiként kezeli, mert szerinte nehéz lenne belőle megélni. 

Napjainkra már kész művésszé képezte magát. Alkotásai valóban rendkívül figyelemre méltóak, Vadnai Virág egy született tehetség, (a művész nem lesz, hanem születik) ez a Virág esetében is igaz. Reméljük tanulmányai mellett folytatja csodálatos alkotói munkáját.

A putnoki Humán szolgáltató központ Idősek Otthonában nyílt kiállítása. 2024 február 10-ig a tárlat megtekinthető előzetes bejelentkezést követően.

T.I.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük